gemeente Landsmeer | Nieuws

Nieuws

Energiecoaches gaan aan de slag in Landsmeer

Deze week hebben de energiecoaches in Landsmeer hun training afgerond. Inwoners kunnen een afspraak maken met een energiecoach om gratis tips te krijgen over energiebesparing. Met kleine maatregelen kunnen de energiekosten namelijk al omlaag.

27 oktober 2022 11:50

Nationale Klimaatweek - wethouder Jacobien van Boeijen in gesprek met twee Klimaatburgemeesters

In aanloop naar de Nationale Klimaatweek, die plaatsvindt van 31 oktober tot en met 6 november, ging wethouder Jacobien van Boeijen in gesprek met Rik Smit en Emmely Jurrius-Siebrecht. Zij zijn beide Klimaatburgemeester van de gemeente Landsmeer.

26 oktober 2022 15:40

Interview met burgemeester Léon de Lange

Afgelopen weken heeft u kennis kunnen maken met de wethouders Marion Breij, Jacobien van Boeijen en Erik Heinrich. Burgemeester Léon de Lange hoeven we niet meer aan u voor te stellen, maar toch vertelt hij nog even kort over zichzelf, over wat hij belangrijk vindt als burgemeester en waar hij in zijn vrije tijd het liefste is.

26 oktober 2022 15:05

Bestuurlijke Toekomst: Wat vindt u?

Wat maakt de gemeente Landsmeer voor u een fijne en bijzondere gemeente? Geef uw mening! Kom naar de bewonersbijeenkomsten en vul de enquête in. We horen graag in deze enquête uw mening over de kernkwaliteiten van de gemeente Landsmeer! De uitkomsten van de enquête gebruiken we om te bepalen waar volgens onze inwoners de gemeente Landsmeer voor staat.

25 oktober 2022 15:40

Interview met wethouder Erik Heinrich

De komende tijd kunt u nader kennis maken met het college van Landsmeer. We delen wekelijks een interview met een van de collegeleden. Deze week is dat wethouder Erik Heinrich.

19 oktober 2022 15:40