gemeente Landsmeer | Nieuws

Nieuws

Pieter Wals ontvangt Zilveren Zwaan

Vandaag, donderdag 31 augustus heeft Pieter Wals uit handen van burgemeester Léon de Lange een Zilveren Zwaan uitgereikt gekregen. De heer Wals ontving deze Zilveren Zwaan voor zijn onvermoeibare inzet bij verschillende clubs, waarmee hij van grote waarde is voor de Landsmeerse samenleving.

31 augustus 2023 12:00

Aanpak overlast op het water in Landsmeer

Deze maand hebben gezamenlijke actiedagen plaatsgevonden tussen de politie, het Landschap Noord-Holland en de gemeente op het water in Landsmeer. Het doel van deze actiedagen was om gezamenlijk toezicht te houden op het vaarverkeer binnen de gemeente, met de nadruk op het waarborgen van de veiligheid op het water.

30 augustus 2023 16:00

Wethouder Niels Bonenkamp op bedrijfsbezoek

Dit keer ging wethouder Economische Zaken Niels Bonenkamp op bedrijfsbezoek bij Stal de Vries in Den Ilp en sprak daar met eigenaar Jan de Vries over zijn bedrijf.

24 augustus 2023 16:40

Nieuwe groene elektrische kar voor de Buitendienst

Maandag 21 augustus namen we een nieuwe elektrische kar in gebruik. Hiermee vervoeren we handgereedschap zoals schoffels en spades. Ook klein afval kunnen we hierin meenemen.

22 augustus 2023 11:40

BeterBuren voor buurtbemiddeling

Heeft u een conflict met uw buren? Klachten kunnen bijvoorbeeld gaan over geluid, de tuin, roddelen en pesten, huisdieren of parkeerproblemen. Buurtbemiddeling kan in veel situaties helpen om de problemen tussen u en uw buren bespreekbaar te maken.

15 augustus 2023 08:50