gemeente Landsmeer | Nieuws

Nieuws

Herstraten parkeerterrein Oude Keern

Vanaf maandag 6 februari start een aannemer met het herstraten van het parkeerterrein aan de Oude Keern. Om de werkzaamheden mogelijk te maken wordt het gehele parkeerterrein voor maximaal twee weken afgesloten. Direct omwonenden ontvangen hierover een brief van de aannemer.

31 januari 2023 16:50

Toespraak Burgemeester Léon de Lange - Raadsvergadering 26 januari 2023

Bij de start van de raadsvergadering op donderdag 26 januari 2023 heeft burgemeester Léon de Lange het woord genomen, waarbij hij terugblikte op de gebeurtenissen van de afgelopen weken. Maar vooral benadrukte hij de gezamenlijke taak om weer volop te werken aan de toekomst van de gemeente Landsmeer. Hier leest u wat hij verteld heeft.

26 januari 2023 21:30

Vertrek wethouder Marion Breij

Door het vertrek van wethouder Breij worden de taken waargenomen door de andere bestuurders.

20 januari 2023 15:35

Vergunningsaanvraag tijdelijke opvang Violierweg

De oorlog in Oekraïne is helaas nog niet voorbij en de vraag naar opvang is groter geworden. Onze gemeente is verplicht hier een bijdrage aan te leveren. Daarom is onderzocht of er tijdelijke woonunits kunnen komen op de voormalige gemeentewerf aan de Violierweg.

17 januari 2023 11:30

Nieuwe regels voor woningzoekenden gaan in

'Extra begeleiding en informatie voor woningzoekenden' Vanaf 16 januari veranderen de regels op WoningNet Stadsregio Amsterdam en Woonmatch Waterland. Vanaf dat moment wordt er gewerkt met punten. De huidige inschrijftijd wordt omgezet naar wachtpunten. Daarnaast kunnen extra punten worden opgebouwd. Woningzoekenden met weinig tot geen inschrijftijd, zonder urgentie of andere voorrang, krijgen met deze regels betere kansen om een woning te vinden. Voor hulp en informatie over de nieuwe regels worden onder andere informatiepunten bij bibliotheken ingezet.

12 januari 2023 15:30