gemeente Landsmeer | Nieuws

Nieuws

Gemeente Landsmeer organiseert een verkeersschouw aan het Lint

Op donderdag 5 oktober organiseert de gemeente Landsmeer een verkeersschouw aan het Lint. Wethouder Niels Bonenkamp, ambtenaren van de gemeente Landsmeer en onder andere verkeersdeskundigen van de Vervoerregio lopen/fietsen samen langs bekende knelpunten en drukke plekken aan het Lint. Aanwonenden en weggebruikers van deze belangrijke verkeersader zijn van harte welkom om hierbij aan te sluiten.

21 september 2023 12:20

Bedrijfsbezoek wethouder Niels Bonenkamp aan Floor Wesseling

Wethouder Economische Zaken Niels Bonenkamp ging deze week langs bij Floor Wesseling, grafisch ontwerper en eigenaar van Studio Wesseling. Floor woont in Landsmeer met zijn vrouw en drie kinderen, maar werkt vanuit de NDSM-werf. Al meer dan vijftien jaar is zijn studio en atelier gevestigd in de Kunststad in wat tegenwoordig de NDSM-Loods heet – de gigantische voormalige Scheepsbouwloods van de NDSM. Hij was een van pioniers: in 2006 kon hij hier een studioruimte krijgen. Aanvankelijk zou hij met medestudenten van het Gerrit Rietveld Academie naar de NDSM-werf verhuizen. Op de dag van de ondertekening, was Floor de enige die op kwam dagen.

21 september 2023 11:10

Gemeente doet aftrap Stoptober bij speeltuin in Den Ilp

Op donderdag 28 september om 16.00 uur is de regionale aftrap van Stoptober 2023 in Den Ilp bij de speeltuin aan de Schoolstraat, naast het parkeerterrein van dorpshuis De Wije Ilp. Wethouder Bas ten Have van de gemeente Landsmeer en plaatsvervangend directeur Amar Voogt van GGD Zaanstreek-Waterland leggen dan een Rookvrije Generatie-stoeptegel bij de speeltuin.

20 september 2023 09:45

Informatieavond Dementie....en dan?

Op dinsdag 10 oktober om 19.00 uur bent u van harte welkom bij de informatieavond over dementie van Jos Cuijten. Zij is al meer dan 30 jaar dementiedeskundige en schreef het boekje: 'Is dementie erg?'

18 september 2023 11:15

Mobiele showroom energie besparen komt naar Landsmeer

Benieuwd hoe u energie bespaart, radiatorfolie aanbrengt of hoe een zonnepaneel of warmtepomp er van dichtbij uitziet? Kom naar de mobiele showroom van het Duurzaam Bouwloket. Deze staat vrijdag 22 september op de markt.

14 september 2023 10:10