gemeente Landsmeer | Nieuws

Nieuws

Duurzaam Bouwloket informeert op de markt over isolatiesubsidie

Op vrijdag 8 maart staat de mobiele showroom van het Duurzaam Bouwloket tussen 9.00 en 15.00 uur op de markt in Landsmeer. Hier kunt u terecht voor informatie over het isolatieproject van de gemeente Landsmeer.

28 februari 2024 16:35

Bedrijfsbezoek B&B Landslake

Het eerste bedrijfsbezoek van dit jaar vond plaats bij B&B Landslake. Wethouder Niels Bonenkamp ging samen met wethouder Bas ten Have in gesprek met de trotse B&B eigenaren Mike en Manon Boonstra. Ongeveer 2,5 jaar geleden bouwden zij hun voormalig kantoorruimte om tot een B&B.

26 februari 2024 11:00

Gemeente stimuleert isolatie van woningen

De gemeente Landsmeer helpt haar inwoners graag met het isoleren en energiezuinig maken van hun woning. De gemeente start daarom een isolatieproject en verstrekt zij subsidies aan woningeneigenaren. Wilt u gebruik maken van deze subsidie? Wacht dan niet te lang: wie zich als eerste aanmeldt, wordt als eerste geholpen.

22 februari 2024 09:30

Werkzaamheden Kerkebreek

Vanaf 26 februari aanstaande gaat Liander werkzaamheden aan de gasleidingen uitvoeren aan de Kerkebreek, de Burgemeester Postweg en Rietland. Door de werkzaamheden is het helaas nodig om de buslijn 103 om te leiden via het Zuideinde.

21 februari 2024 12:30

Herinrichting Havenzathe fase 2, een update

In oktober vorig jaar zijn de werkzaamheden in fase 2 van de herinrichting Havenzathe gestart en inmiddels zijn er al mooie stappen gemaakt. Zo zijn de riolering en de huisaansluitingen in Engelenburg en deels Doornenburg vervangen en is een start gemaakt met de herbestrating van de achterliggende garagestraten.

15 februari 2024 09:40