gemeente Landsmeer | Nieuws

Nieuws

Werkzaamheden Liander, lichtmasten branden overdag

We krijgen momenteel veel meldingen over lichtmasten die overdag branden. Het klopt dat deze branden. Liander voert namelijk momenteel werkzaamheden uit, waardoor de lichtmasten soms ook overdag aan staan. Deze werkzaamheden gaan langere tijd duren. U hoeft dit dus niet te melden.

16 mei 2024 09:50

Wie verdient een lintje in 2025?

Iedereen heeft de mogelijkheid om iemand voor te dragen voor een Koninklijke onderscheiding. Kent u een vrijwilliger uit de directe omgeving, bijvoorbeeld iemand uit de vereniging of club die een lintje verdient en wilt u diegene voordragen voor Koningsdag 2025? Dien dan vóór 1 juli 2024 een aanvraag in bij de gemeente.

10 mei 2024 11:45

Bedrijfsbezoek De Groene Boerderij

Wethouder Economische Zaken Niels Bonenkamp ging samen met wethouder Jacobien van Boeijen op bedrijfsbezoek bij De Groene Boerderij, gelegen in Den Ilp. Hier spraken zij met Amber Groeneveld, een van de oprichtsters van de boerderij. In 1999 zijn Amber en Jeannette Groeneveld in Den Ilp gaan wonen en zeven jaar geleden hebben zij bij hun woning De Groene Boerderij opgericht.

02 mei 2024 10:35

Nieuwe prestatieafspraken getekend door gemeente, Eigen Haard en Huurdersvereniging Landsmeer

Woensdag 1 mei hebben de gemeente Landsmeer, Eigen Haard en de Huurdersvereniging Landsmeer (HVL) de prestatieafspraken getekend voor 2024. Wethouder Niels Bonenkamp tekende namens de gemeente, bestuurder Arco Groothedde namens Eigen Haard en namens de HVL tekende bestuurslid Rita Wals.

01 mei 2024 16:45