gemeente Landsmeer | Nieuws

Nieuws

Bedrijfsbezoek Kane's Pitstop

Vorige week ging Wethouder Economische Zaken Niels Bonenkamp op bedrijfsbezoek bij Kane's Pitstop. Hier sprak hij met eigenaar Kane, een veelzijdige ondernemer die volop mogelijkheden ziet. Bij Kane's Pitstop kunt u niet alleen terecht voor verkoop en reparatie van scooters, ook kunt u hier een fatbike huren, online kip bestellen en die de volgende dag ophalen en nátuurlijk je pakketten wegbrengen en ophalen. Aangezien Kane's Pitstop het enige ophaalpunt in Landsmeer is, is het één van de drukst bezochte plekken van het dorp.

30 mei 2024 09:35

Gemeenteraden Landsmeer, Oostzaan en Wormerland concluderen: groen is veel meer dan een kleur

Op maandagavond 27 mei 2024 kwamen de raden van Landsmeer, Oostzaan en Wormerland bijeen om over de bestuurlijke toekomst te praten. Een openhartig gesprek, op het juiste moment. Onafhankelijk gespreksleider Guido Wallagh leidde de avond aan de hand van prikkelende vragen. De open en geïnteresseerde houding van aanwezige raadsleden vormden de basis voor een goed gesprek.

28 mei 2024 09:20

Helpt u mee op het stembureau?

Op 6 juni 2024 is in Nederland de Verkiezing Europees Parlement. Op dit moment zijn we bezig met de voorbereidingen daarvoor. Een van de dingen die we moeten regelen is dat er voldoende stembureauleden en tellers zijn. Is dat misschien iets voor u?

27 mei 2024 09:20

Wie verdient een lintje in 2025?

Iedereen heeft de mogelijkheid om iemand voor te dragen voor een Koninklijke onderscheiding. Kent u een vrijwilliger uit de directe omgeving, bijvoorbeeld iemand uit de vereniging of club die een lintje verdient en wilt u diegene voordragen voor Koningsdag 2025? Dien dan vóór 1 juli 2024 een aanvraag in bij de gemeente.

10 mei 2024 11:45

Nieuwe prestatieafspraken getekend door gemeente, Eigen Haard en Huurdersvereniging Landsmeer

Woensdag 1 mei hebben de gemeente Landsmeer, Eigen Haard en de Huurdersvereniging Landsmeer (HVL) de prestatieafspraken getekend voor 2024. Wethouder Niels Bonenkamp tekende namens de gemeente, bestuurder Arco Groothedde namens Eigen Haard en namens de HVL tekende bestuurslid Rita Wals.

01 mei 2024 16:45