gemeente Landsmeer | Nieuws

Nieuws

Dag van de Mantelzorg: 10 november 2021

10 november is het de Dag van de Mantelzorg. Op deze dag laten we zien dat heel Nederland mantelzorgers waardeert. Mantelzorgers zijn onzichtbare helden. Ze zorgen voor een ziek familielid, vriend of buur. Die zorg is vaak onzichtbaar. In de week van 10 november staan mantelzorgers in de schijnwerpers, want hun zorg mag gezien worden. Daarom organiseert de SMD samen met de gemeenten Oostzaan en Landsmeer op 10 november een bijeenkomst in Restaurant Twiske Haven voor alle mantelzorgers uit de regio.

20 oktober 2021 10:45

Klankbordgroepen windmolens in Amsterdam

In mei 2021 heeft Amsterdam de zoekgebieden voor de nieuwe windmolens aangewezen. Nu, in de reflectiefase, worden er verschillende activiteiten georganiseerd om ervoor te zorgen dat Amsterdammers en belanghebbenden nog een keer hun wensen en zorgen kunnen aangeven. Door mee te doen, draagt u bij aan informatie voor de gemeenteraad. Hiermee kan de raad later een goede keuze maken over de mogelijke locaties voor windmolens in Amsterdam doordat de verschillende belangen gehoord zijn.

19 oktober 2021 16:15

Informatiebijeenkomsten gemeenteraadsverkiezingen 2022 voor politieke partijen

Op dinsdagavond 26 oktober van 20.00 tot 21.30 uur organiseert de gemeente Landsmeer een informatiebijeenkomst voor de politieke partijen die willen deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar. Tijdens deze bijeenkomst wordt u geïnformeerd over de stappen die u moet ondernemen

14 oktober 2021 09:45